Optimizare SEO

Va ajutam sa ajungeti cu site-ul pe prima pagina in cautarile Google! Tehnicile folosite de noi vor aduce rezultate rapide si concrete.

Optimizare SEO solutia pentru a ajunge pe primul loc!

  • Poate va intrebati, ce inseamna optimizare SEO? SEO sau Optimizarea web a devenit o necesitate a fiecarui site datorita aglomeratiei de site-uri care sunt pe internet. Optimizarea Seo reprezinta multitudinea de tehnici aplicate unui site pentru ca acesta sa poata fi gasit cat mai usor de utilizatorii internetului si anume de cei interesati de anumite produse sau servicii. Tehnicile SEO folosite de noi sunt acceptate de motorul de cautare Google si va ajuta site-ul sa apara pe prima pagina. Orice site are nevoie de optimizare SEO de calitate pentru a ajunge pe prima pagina iar noi va ajutam sa ajungeti acolo
  • Fara optimizarea seo afacerea din care v-ati asteptat sa castigati este din start un faliment. Daca veti fi interesati veti intreba de cei care au deja site-uri si cu siguranta va vor confirma ca au apelat si ei la serviciul de optimizare web. Daca doriti ca site-ul dumneavoastra sa apara printre primele atunci cand cineva scrie pe Google cuvinte care au legatura ceea ce prezentati, nu ezitati sa ne contactati.
seo suceava

Optimizare SEO pe prima pagina in cautarile Google!

  • SEO, Optimizarea poziționării la (motoare de) căutare, este un proces de perfecționare (favorizare) a vizibilității paginilor web site sau web page. în cadrul ordonării rezultatelor căutării în lista făcută de motorul de căutare. „Search Engine Optimization” (SEO, în română optimizare pentru motoare de căutare) o subcategorie a marketing-ului online SEM, practică apărută în anul 1990, odată cu apariția primelor site-uri pe Internet, și care reprezintă totalitatea tehnicilor prin care un site web este adus la o formă în care este propulsat mai sus în lista de rezultate date de un motor de căutare pentru diverse cuvinte-cheie.
  • Cu timpul, optimizarea unei pagini web a unui site a devenit un serviciu oferit de unele companii și/sau corporații. În sens larg , SEO reprezintă o componentă a Marketing-ului prin faptul că necesită întelegerea modului în care funcționează algoritmii de căutare și ce ar căuta vizitatorii, pentru a stabili o corespondență cu site-urile care oferă ceea ce aceștia caută. Anumite tehnici SEO pot implica optimizarea codării unui site, fără a face modificări vizibile pentru vizitatori, precum ierarhizarea structurii sitului, evitarea sau rezolvarea unor probleme care ar putea impiedica motoarele de căutare să indexeze complet site-ul. Alte eforturi mai vizibile ar fi includerea de conținut unic care este ușor indexat si extras de pe site-uri web.

Rezultate SEO Garantat pe prima pagina!

optimizare seo suceava

Exemplu concret ca SEO functioneaza!

Pe prima pagina Google in doar o luna de zile!

In imaginea din stanga puteti vedea cat de bine functioneaza strategiile SEO folosite de noi. In doar o luna de zile am reusit sa aducem site-ul www.fronius-bauelemente.com de pe pagina 300 direct pe prima pagina! Si asta nu e tot. Pentru cuvintele "usi de garaj" am reusit sa aducem site-ul pe prima pozitie in Google. Si asta doar cu o optimizare SEO din pachetul "SEO MEDIUM" (vezi pagina cu preturi). Din ceea ce am discutat cu proprietarul site-ulu, numarul de clienti pentru afacerea dumnealui a crescut cu mai mult de 50%. Traficul spre site a crescut vizibil cu peste 500%!! Daca va doriti ca site-ul dumneavoastra sa ajunga pe prima pagina, nu ezitati sa ne contactati. Vom face tot posibilul ca sa ajungeti acolo unde sunt si clientii dumneavoastra.

Ce mai asteptati? Timpul trece si clientii asteapta sa va gaseasca!

Beneficiaza acum de serviciile noastre de optimizare SEO!